Fibernettverk

Oppdatering 15. august: 

Entreprenør melder at de kommer til å starte installasjon i løpet av uke 36 eller 37 (ca. 2. – 9. september). Det vil bli hengt opp info i alle oppganger og postkasser, i tillegg til hjemmesiden om hvordan man avtaler tid for installasjon, ekstra uttak etc. All installasjon skal være gjennomført til 1. oktober, men alle får nettilgang ettersom de blir ferdig.

NB VIKTIG! Alle beboere som har bestilt ekstra internettabonnement hos Canal Digital må selv sørge for at dette blir sagt opp til 1. oktober, så man unngår å betale dobbelt. Dette gjøres her ved å klikke på Si opp Bredbånd

https://kabel.canaldigital.no/min-side/oppsigelse/

Merk at Canal Digitals tv-løsning ikke påvirkes av fiberinstallasjon. 

Entreprenør har i sommer startet installasjon av fiber i sameiet. I første omgang jobbes det med å strekke fiber inn til Tiedemannsjordet og etablere internt spredenett før leiligheter kobles opp. Informasjon følger og hver enkelt beboer blir kontaktet for installasjon senest i løpet av september.

Del nyhetene fra Tiedemannsjordet
error