Fiberinstallasjon

I disse dager blir fibernettverket installert i leilighetene. Dette skal installatør Netel ha kontaktet alle beboere om med tidspunkt for installasjon og alle skal bli koblet opp innen 28.09. Er det spørsmål til dette ber styret om at man kontakter David i Netel på 90974303, hverdager mellom 09-15.

Internett over Canal Digitals anlegg skrus av 01.10. Alle som betaler ekstra til Canal Digital for økt hastighet må selv sørge for å avbestille dette. Dette er det gitt beskjed om tidligere. For de av beboerne som ikke betaler ekstra, men kun over husleien behøver man ikke foreta seg noe.

For å presisere

Homenet leverer kun internett, mens Canal Digital fortsatt står for kabel-TV til sameiet. Det er ingen endringer på dekodere eller programkort.

Homenet = internett, Canal Digital = TV

Del nyhetene fra Tiedemannsjordet
error