Ibsens ripsbusker og andre buskevekster

Styret har hatt en befaring med Hageform for å se på tingenes tilstand etter en lang sommer med tørke og vanningsforbud. Heldigvis ser det nå grønnere ut på Tiedemannsjordet enn det har gjort på mange måneder. Tørken og vanningsforbudet har imidlertid ført til en del skade på vegetasjonen. Det er for tidlig å være helt sikker på hva som ikke kommer igjen til våren, men en del vintergrønne planter er sannsynligvis døde. Det avventes til våren med å ta beslutning på hva som eventuelt må tas opp fra jorden og hva som da plantes som erstatning.

Vi ser behovet for en kraftig trimming av diverse hekker på området vårt. Samtlige hekker blir beskjært iløpet av vinteren foruten tuja og vingtergrønne planter som beskjæres våren 2019.

Styret ønsker dere en fortsatt grønn og fin høstdag:-)

 

Del nyhetene fra Tiedemannsjordet
error