Utbedring varmekabler

Det jobbes for fullt for å få i gang alle utbedringene vi må ta tak i sameiet. Først ut er varmekabler i taknedløp.

Mandag 11. november starter Elektro Nettverk Service AS opp arbeidet med å skifte ut alle varmekabler i taknedløp. Dette innebærer at de har behov for tilkomst til alle takterrasser i 4. og 5. etg. Eksisterende varmekabler er svært mange steder skadet eller ikke tilkoblet og det er derfor besluttet å skifte til ny kabel som også er av en annen type som er mer driftssikker.

Tilkomst ordnes ved hjelp av lift, så ikke noe behov for å gå gjennom leilighetene, men det vil være arbeidere på enkelte av terrassene fra tidlig om morgenen. Dette kan sikkert oppleves sjenerende, men ber om forståelse for dette. Det vil være behov for demontering av terrassedekke i området fra sluk/avløp og til koblingsboks for varmekabel.

Arbeidene vil pågå et stykke tid og gjelder alle oppganger, også byhus. Vi kommer tilbake med mer info så snart vi kan si mer konkret om framdrift og ferdigstillelse.

Vi har samtidig bedt om kartlegging av fallforhold på takterrassene, så entreprenør Prosjektservice deltar på flere av utbedringene for å vurdere dette. De vil også skifte skadede nedløpsrør der man finner dette.

Om det er tilstrekkelig fallforhold ønsker vi også en omlegging av enkelte nedløpsrør, slik at vi slipper diagonal forgrening som vist her. Ny føring ønskes som stiplet på bildet.

Del nyhetene fra Tiedemannsjordet
error